Групу українців, що намагалися незаконно перетнути кордон, затримали на Закарпатті (ФОТО)

Групу українців, що намагалися незаконно перетнути кордон, затримали на Закарпатті (ФОТО)
Шістьох чоловіків, громадян України призовного віку, які намагалися поза пунктами пропуску перетнути держрубіж затримали прикордонники на Закарпатті.

 

У ході реалізації наданої оперативниками Мукачівського загону інформації, військовослужбовці відділу «С» виявили на околиці села Ділове групу осіб чоловічої статі, які прямували в бік кордону. Усіх їх затримали та доправили до прикордонного підрозділу.

Затриманими виявились військовозобов’язані мешканці міста Костянтинівка Донецької області. Прикордонники з’ясували, що п’ятеро із них родичі - 51-річний батько та четверо його синів домовилися зі своїм земляком, який є власником мікроавтобуса, що той доставить їх у прикордоння, а далі вони усі разом планували незаконно потрапити до Румунії.

Проте, на заваді їх планам стали охоронці кордону.

На чоловіків було складено протоколи про вчинення правопорушення передбаченого ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справу скерували до суду, повідомили Закарпаття онлайн у пресслужбі Мукачівського прикордонного загону.

 

06 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів