ГО "Щасливі діти" та екзотичні тваринки з "Акваріума" запрошують яскраво зустріти літо

ГО "Щасливі діти" та екзотичні тваринки з "Акваріума" запрошують яскраво зустріти літо
У день захисту дітей, 1 червня, активісти громадської організації «Щасливі діти» запрошують до розваг та веселощів.  Захід відбудеться в центрі Ужгорода за адресою вул.Льва Толстого, 46 (тераса кафе-бару "Акваріум").

 

У програмі — цікаві майстер-класи: об’ємна квітка, м’яка іграшка “Зайчик”,  лялька-ліхтарик, 3D-листівка, «Травничок», іграшка антистрес,  брошки з фетру та янголи, поробки зі стабілізуючого моху та багато іншого.  Окрім того, на учасників чекають безкоштовна екскурсія та розповідь про тваринок, наукове шоу, ігри, фотозона, стильні зачіски, аквагрим та справжня аварійна газова машина!

Звісно, організатори подбали про подарунки!  До організації заходу долучилися БФ «Рука допомоги», Творчі волонтери Ужгорода, кафе-бар «Акваріум», освітній хаб «Inspiration cafe», медична лабораторія «OneLab». Запрошуємо і чекаємо всіх діток Ужгорода. Особливо будемо раді бачити діток, які переїхали в Ужгород з інших міст України. Активності на локації триватимуть з 15:00 по 18:00. Захід проходить у рамках реалізації проєкту «Турбота: для тих, які тримають тил». За підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

 

30 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів