За вбивство малолітньої падчерки та побиття її сестри судитимуть мешканця Ужгородщини

За вбивство малолітньої падчерки та побиття її сестри судитимуть мешканця Ужгородщини
Ювенальними прокурорами Закарпатської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканця с. Паладь-Комарівці за фактом вбивства своєї малолітньої падчерки з особливою жорстокістю (п.п. 2, 4 ч. 2 ст. 115 КК України) та спричинення умисних легких тілесних ушкоджень іншій падчірці (ч. 1 ст. 125 КК України).

 

Трагічна подія сталася 2 жовтня 2021 року. За даними слідства, чоловік напідпитку влаштував сварку зі своєю дружиною.

Потерпіла дівчинка при цьому намагалася уникнути конфлікту і пішла з дому. Обвинувачений наздогнав дитину на подвір’ї та затягнув назад до будинку, де почав її бити, зокрема і дерев’яною ніжкою столу. Експертиза підтвердила: дівчинка отримала не менше 75 ударів, від чого загинула на місці злочину.

На момент вчинення злочину в будинку, серед інших, перебувала ще одна падчерка чоловіка, 5-річна дівчинка. Зафіксовано, що тоді ж він наніс легкі тілесні ушкодження і їй.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ГУ Нацполіції в Закарпатській області. Найбільш суворим покаранням за вказаний злочин, як передбачає законодавство, є довічне позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Закарпатська обласна прокуратура

 

28 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів