На Закарпатті рекомендують відновити дистанційне навчання

На Закарпатті рекомендують відновити дистанційне навчання
Відновити дистанційне навчання рекомендують усім школам на Закарпатті з 21 березня. Про це Суспільному повідомила директорка обласного департаменту освіти Мар’яна Марусинець.

 

За її словами, садочки поки закриті. ""Є звернення від батьків, аби дитячі садки запрацювали. Ми вивчаємо ситуацію. На наступному тижні, якщо в регіоні будуть сприятливі умови, не буде ніяких військових тривог, то ми плануємо розпочати діяльність ДНЗ", — повідомила директорка обласного департаменту освіти.

За словами Мар'яни Марусинець, також на дистанційному зможуть навчатися і діти вимушених переселенців. Для залучення дитини до навчання, одному з батьків, або законному представнику, потрібно звернутися із відповідною заявою до керівників закладів освіти. Наразі департамент освіти опрацьовує такі заяви.

Також з 21 березня відновлять роботу позашкільні навчальні заклади та спортивні школи. "Відновлюємо роботу цих закладів якщо вони мають всі необхідні умови для відновлення навчання. Заходи всі скасовуємо, але тренери можуть працювати з учнями за згоди батьків та умови, що всі працівники навчальних закладів проінструктовані, що робити у випадку повітряної тривоги", — додала Марусинець.

 

18 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів