В Мукачеві під час повітряної тривоги в гуртожитку обікрали переселенку. Підозрювану затримали

В Мукачеві під час повітряної тривоги в гуртожитку обікрали переселенку. Підозрювану затримали
Переселенку, яка тимчасово поселилися в Мукачеві, обікрали під час оголошення повітряної тривоги 12 березня. Підозрювану у пограбуванні затримали 13 березня, — розповіла Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, до поліції звернулася 36-річна жінка. Вона повідомила про крадіжку 10 тисяч гривень та 300 доларів. Жінка разом з сестрою та дітьми переїхала в гуртожиток Мукачева з території, де тривають бойові дії.

"Під час повітряної тривоги жінки спустилися у сховище, а невідомий пробрався в їх помешкання та забрав всі гроші. Правоохоронці встановили особу, яка може бути причетна до крадіжки. Нею виявилася 34-річна жінка. Вона зайшла до кімнати, коли там нікого не було і забрала гроші. Підозрювану затримали", — розповіла речниця.

Слідчі вилучили у підозрюваної гроші, їх повернуть власниці. Ганна Дан додала: за крадіжку, скоєну в умовах воєнного стану загрожує до 8 років позбавлення волі. Наразі правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення затриманій про підозру та обрання запобіжного заходу.

Суспільне Закарпаття

 

 

14 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів