За минулу ніч у Мукачеві зловили двох водіїв "під кайфом" (ФОТО)

За минулу ніч у Мукачеві зловили двох водіїв "під кайфом" (ФОТО)
Перший випадок стався сьогодні на вулиці 26 жовтня. Близько 03:00 години ночі інспектори зупинили авто Ford за порушення ПДР.

 

Як зазначають в Управлінні патрульної поліції Закарпаття, під час спілкування поліцейські помітили, що чоловік поводить себе підозріло, тому здійснили поверхневу перевірку. Так патрульні виявили у його гаманці згорток із білою речовиною, зовні схожою на наркотичну. Окрім того, інспектори помітили у керманича ознаки наркотичного сп’яніння, але від огляду чоловік відмовився.

Другий випадок трапився також сьогодні, на вулиці Миру. Близько 04:00 години інспектори зупинили авто Skoda за порушення ПДР. Поліцейські одразу помітили у керманича ознаки наркотичного сп‘яніння. Від огляду на стан сп’яніння громадянин відмовився.

Окрім того, у салоні автівки перебував пасажир. Поліцейські звернули увагу на те, що він нервує і намагається щось приховати, тому провели поверхневу перевірку. Згодом охоронці порядку виявили у нього згорток фольги із білою речовиною, ймовірно, наркотичною.

На обох водіїв патрульні склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 КУпАП, тобто керування у стані сп’яніння.

На місця двох подій охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу.


Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів