Автопарк поліції Закарпаття поповнили 10 службових автомобілів

Автопарк поліції Закарпаття поповнили 10 службових автомобілів
Вручення службового транспорту відбулося на території Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

 

Ключі від 10 автомобілів, серед яких автомобілі марок «Peugeot», «Renault», «Toyota» та «Fiat», отримали керівник центру забезпечення Головного управління Національної поліції у Закарпатській області та керівники поліції Ужгородщини, Мукачівщини, Берегівщини, Міжгір’я, Хустщини, Рахівщини та Тячівщини.

«Збільшення кількості спецтранспорту стане для працівників поліції додатковою можливістю не лише швидше прибувати на місця подій, але й посилено стежити за безпекою на дорогах та забезпечувати правопорядок», - зауважив Голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Поповнення автопарку поліції Закарпаття – це покращення оперативності й ефективності роботи поліції. Адже від цього великою мірою залежить безпекова ситуація, як на території міста, села чи селища, так і в регіоні в цілому. Нагадаємо, сьогодні під час робочого візиту на Закарпаття Ігор Клименко вручив ключі від нових квартир двадцяти закарпатським поліцейським.

Поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів