На Закарпатті понад 2 тисячі осель у селі залишилися без газопостачання через ДТП

На Закарпатті понад 2 тисячі осель у селі залишилися без газопостачання через ДТП
У селі Білки Хустського району 2032 оселі залишилися без газопостачання через автопригоду, яка сталася вночі 3 січня. Працівники "Закарпатгазу" проводять аварійні роботи — повідомили на сторінці товариства у Facebook.

 

За словами речниці Головного управління Національної поліції у Закарпатській області Ганни Дан, ДТП за участі автомобіля "Mercedes" сталася вночі.

"Водій не впорався з керуванням транспортного засобу та з'їхав у кювет. Внаслідок автопригоди ніхто не травмувався, однак, пошкодився газопровід", — розповіла телефоном Суспільному Ганна Дан.

У повідомленні товариства "Закарпатгаз" зазначили, що на місці події тривають аварійні роботи.

Речниця товариства "Закарпатгаз" Ольга Павлова письмово повідомила Суспільному, що станом на 13:30 ремонтні роботи на місці події закінчують. Працівники "Закарпатгазу" планують обійти всі будинки у населеному пункті, для перевірки газової системи на герметичність.

Водію автомобіля "Mercedes" загрожує штраф розміром 850 грн за скоєння ДТП (ст.124 КУпАП) або позбавлення права керування транспортними засобами на термін від шести місяців до одного року.

Суспільне Закарпаття

 

03 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів