Поліцейські Закарпаття затримали двох розбійників, які напали на пенсіонерку в її будинку

Поліцейські Закарпаття затримали двох розбійників, які напали на пенсіонерку в її будинку
Днями до поліцейських Ужгорода звернувся місцевий мешканець. Чоловік розповів, що прийшов відвідати свою тещу і знайшов її в будинку без ознак життя. Заявник помітив, що двері в будинку були відчинені, а обстановка в помешканні одинокої бабусі, порушена.

 

Слідчо-оперативна група та експерти, які негайно прибули за вказаною адресою, встановили, що на тілі померлої нема ознак насильницької смерті, проте є ушкодження голови, імовірно, отримане внаслідок падіння. За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження та почали встановлювати обставини смерті жінки. В ході оперативної роботи вже наступного дня з’ясувалося, що 13 грудня близько 23.30 години до будинку потерпілої проникли двоє зловмисників. 30-річного ужгородця та його 19-річного подільника поліцейські розшукали та затримали.

Співробітники кримінальної поліції Закарпаття встановили, що фігуранти викрали з будинку мобільні телефони пенсіонерки та її банківські картки. Коли зловмисників помітила господиня, 30-річний чоловік різко штовхнув жінку, а потім зі своїм подільником втекли.

Обом розбійникам поліцейські повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій, поєднаний із проникненням у житло). Також підозрюваним вже обрано запобіжні заходи. За скоєне обидвом загрожує до 12 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів