У Мукачеві обрали переможця акції "Вакцинуйся. Збережи життя". Хто виграв автомобіль?

У Мукачеві обрали переможця акції "Вакцинуйся. Збережи життя". Хто виграв автомобіль?
У Мукачеві 15 грудня обрали переможця другого туру акції "Вакцинуйся. Збережи життя". Головний приз — автомобіль Renault Duster — виграв Андрій Марченко. Про це Суспільному розповів речник Мукачівської міської ради Владислав Микита.

 

За його словами, також 15 грудня розіграли два телевізори. Їх виграли Галина Бондар та Наталія Бербека. Переможців визначали рандомно онлайн.

"Телевізори нині розігрували, оскільки два переможці першого туру "Вакцинуйся. Збережи життя" не підтвердили документи, які були вказані в умовах акції. Учасники, які не виграли у першому етапі, автоматично потрапили до другого, а нові вакциновані могли зареєструватися до 10 грудня.", — повідомив речник.

Протягом 10 днів переможці акції мають завітати до ЦНАПу, пред'явити паспорт або ID картки, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та сертифікат про проходження вакцинації.

"У разі відсутності хоча б одного з документів у переможця, особа втрачає право на отримання призу, та за допомогою електронного сервісу обирається наступний переможець", — розповів речник.

Владислав Микита додав: дату вручення призів повідомлять додатково, оскільки автомобіль ще не доставили до Мукачева.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів