В Ужгороді поліцейські затримали зловмисника, який заподіяв містянину ножове поранення

В Ужгороді поліцейські затримали зловмисника, який заподіяв містянину ножове поранення
Під час конфліктної ситуації, що виникла між малознайомими ужгородцями, один з чоловіків схопив ножа та поранив ним свого опонента. Потерпілого з проникаючим ножовим пораненням госпіталізували, а нападника – затримали у процесуальному порядку.

 

Вчора, 1 серпня, близько 22:30 до поліції надійшло повідомлення про конфлікт у загальному коридорі однієї з багатоповерхівок по вулиці Заньковецької в Ужгороді. За викликом прибула слідчо-оперативна група районного управління поліції, працівники якої встановили, що між двома чоловіками, які відпочивали у різних компаніях, раптово виникла сварка. У ході суперечки 45-річний раніше судимий ужгородець схопив ножа та вдарив ним свого 27-річного опонента. 

З проникаючим пораненням потерпілого госпіталізували до лікарні.

45-річного зловмисника поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом злочину слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за 1 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. За скоєне фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі.

У справі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

02 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів