Постійні депутатські комісії розглянули проєкти рішень чергової сесії Ужгородської міськради

Постійні депутатські комісії розглянули проєкти рішень чергової сесії Ужгородської міськради
Проєкти рішень, внесені на чергову сесію Ужгородської міської ради 3 серпня, розглянули вчора та сьогодні депутати на засіданнях постійних комісій – з питань соціально-гуманітарної політики, Регламенту та депутатської етики, а також із питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, оподаткування, інвестиційної та регуляторної політики.

 

У засіданнях узяли участь і представники структурних підрозділів міськради – головні розпорядники коштів, розробники проєктів рішень.

Депутати міської ради розглянули майже вісім десятків питань, за які голосуватимуть у сесійній залі. Зокрема, обговорили і підтримали внесення на розгляд сесії проєктів щодо присвоєння звання «Почесний громадянин Ужгорода» та Почесної відзнаки Ужгородської міської ради, присвоєння звання «Лауреат міської премії імені Петра Скунця». А ще – міські цільові програми: щодо забезпечення ветеранів, інвалідів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій, допомоги онкологічним хворим, хворим на цукровий діабет, підтримку талановитої молоді Ужгорода, розвитку фізичної культури та спорту, обліку об’єктів культурної спадщини, посилення соціального захисту ужгородців тощо. Розглянули й низку інших питань, затвердження землевпорядної та містобудівної документації тощо.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів