Закарпаття: куди вступити випускникам 9 та 11 класів?

Закарпаття: куди вступити випускникам 9 та 11 класів?
Наразі абітурієнти ще перед вибором і думают, куди подавати документи. Ми ж рекомендуємо задуматися над вступом до Ужгородського інституту культури і мистецтв.

 

До уваги абітурієнтів! 14 липня розпочався прийом заяв та документів вступників для здобуття фахової передвищої освіти на основі повної загальної середньої освіти, освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» та «Кваліфікований робітник» за денною формою здобуття освіти.

Прийом заяв та документів закінчиться:

- о 18:00 год 26 липня — для осіб, які вступають на основі співбесіди або вступних іспитів та творчих конкурсів;

- о 18:00 год 02 серпня — для осіб, які вступають тільки на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання.

19 та 20 липня відбуватимуться вступні іспити (творчі конкурси) для осіб, які поступають виключно за кошти фізичних або юридичних осіб

Зарахування даної категорії вступників відбудеться:

- за регіональним замовленням – не пізніше 12:00 год 14 серпня;

- за кошти фізичних або юридичних осіб – не пізніше 12:00 год 20 серпня (додаткове зарахування на вільні місця за кошти фізичних та юридичних осіб – не пізніше 30 вересня);

Додатково звертаємо увагу випускників 9-х класів, що з 26 липня по 07 серпня відбуватиметься додатковий прийом документів вступників для здобуття фахової передвищої освіти виключно за кошти фізичних або юридичних осіб для вступників, які поступають на основі базової загальної середньої освіти за денною формою здобуття освіти.

Вступні іспити, творчі конкурси та співбесіди для вступу на навчання виключно за кошти фізичних або юридичних осіб даної категорії осіб проводитимуться з 09 серпня до 14 серпня включно.

Зарахування вступників відбудеться не пізніше ніж 31 серпня.

Також 14 липня розпочався прийом заяв та документів вступників для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти, а також на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр», освітнього ступеня «Молодший бакалавр» за денною формою здобуття освіти.

Прийом заяв та документів даної категорії вступників триватиме до 18:00 23 липня.

У період з 14 по 23 липня проводитиметься додаткова сесія іспитів, творчих конкурсів для вступників на основі повної загальної середньої освіти, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

Фахові вступні випробування для вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр», освітнього ступеня «Молодший бакалавр» проводитимуться з 24 липня до 30 липня.

 

21 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів