"Молюся Богу, співаю людям" в Ужгороді відзначив ювілей артист Олександр Садварій (ФОТО)

"Молюся Богу, співаю людям" в Ужгороді відзначив ювілей артист Олександр Садварій (ФОТО)
Золотий ювілей – 50-річчя – музичним вечором "Молюся Богу, співаю людям" в Ужгороді відзначив заслужений артист України, соліст Закарпатської обласної філармонії Олександр Садварій.

 

За роки своєї творчої діяльності ювіляр встиг виступити ледь не в кожному куточку Закарпаття, представляв мистецтво нашого краю на столичній сцені, а в складі різних колективів побував у багатьох європейських країнах.

Артист працює як у класичному, так і в естрадному жанрах, що й представив на ювілейному концерті, який став чудовим подарунком для його шанувальників. У сольному репертуарі – твори українських, зокрема закарпатських, та зарубіжних авторів. Сьогодні Олександр Садварій заспівав пісні "Дивлюсь я на небо", "Поможи нам, Боже", "Владико неба в землі", "Ми підем, де трави похилі", "Осінь ти моя", "Відлітають роки", "Моя любов" та інші.

Чимало творів ювіляр виконав у супроводі Заслуженого академічного Закарпатського народного хору, а також із солісткою хору – своєю дружиною та натхненницею, заслуженою артисткою України Яною Садварій.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів