В Ужгороді привітали вихованців центру «Дорога життя»

В Ужгороді привітали вихованців центру «Дорога життя»
Із Міжнародним днем захисту дітей сьогодні привітали вихованців ужгородського медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя».

 

Міський голова Богдан Андріїв подякував колективу благодійної організації за щоденну роботу для реабілітації та соціалізації дітей з інвалідністю, а також усім небайдужим за підтримку центру, побажав вихованцям «Дороги життя» міцного здоров’я, щасливого сьогодення та майбутнього. Богдан Євстафійович зазначив, що із міського бюджету щороку виділяють кошти на підтримку медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя». Зокрема, на цей рік із міського бюджету заплановано понад 2 мільйони гривень.

Керівник центру Олег Кириленко розповів про історію заснування дитячого свята, подякував партнерам і міській владі за підтримку.

На урочистості із солодкими подарунками завітали і благодійники, представники ГО «Ротарі-клуб «Ужгород», зокрема його президент, головний архітектор міста Олег Боршовський, підприємець, секретар «Ротарі-клубу «Ужгород» Владислав Опіярі, президент ГО «Ротарі-клуб Ужгород-Скала» Володимир Староста, підприємець Роман Сарай та інші.

Діти підготували до свята невеличкий концерт, департамент соціальної політики Ужгородської міської ради організував для всіх підопічних центру солодкий стіл.

Нагадаємо, вранці на набережній Незалежності відбувся марш-ходотон, щоб привернути увагу до потреб людей з інвалідністю та діяльності «Дороги життя», яка вже 22-ий рік дієво допомагає дітям, молоді та їхнім родинам у реабілітації, соціалізації, захисті прав та інтересів.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів