За 1,5 місяці поліція склала на Закарпатті 4000 протоколів за порушення карантину

За 1,5 місяці поліція склала на Закарпатті 4000 протоколів за порушення карантину
Роман Ус, заступник начальника ГУНП України в Закарпатській області, сьоггодні під час брифінгу в Закарпатській ОДА, розповів про те, як закарпатці порушують карантинні вимоги.

 

"Якщо з березня й до кінця минулого року працівники поліції склали 7000 адмінматеріалів за фактами порушення карантинних вимог, то з грудня по сьогодні - близько 4000. Це говорить про те, що громадяни порушують нормативні рекомендації щодо дотримання карантинних обмежень", - зауважив Роман Ус.

За його словами, порушення фіксують насамперед у роботі закладів громадського харчування, а також - серед громадян, і стосуються вони вимог маскового режиму.

"Ми розуміємо все, і те, що підприємцям важко, але забуваємо про те, що за порушенням карантинних обмежень стоїть чиєсь життя і здоров'я", - наголосив Ус.

Він також уточнив, що додало зростання до статистики запровадження штрафів за неносіння маски в громадських місцях (від 170 до 250 гривень).

uzhgorod.net.ua

Читайте також: Виїжджають на заробітки: на Закарпатті різко зросла кількість тестувань на COVID-19 і виявлених позитивних результатів 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

  

 

15 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів