У Франції затримали 9 підозрюваних у побитті підлітка із Закарпаття

У Франції затримали 9 підозрюваних у побитті підлітка із Закарпаття
У Франції затримали дев'ятьох молодих людей, які підозрюються у нападі й жорстокому побитті підлітка українського походження.

 

Про це повідомляє Franceinfo з посиланням на прокуратуру Парижа, – пише rubryka.com.

Затримання дев'ятьох підлітків, які є членами одного угрупування (банди) проведено зранку 28 січня. Відзначається, що розслідування просувається успішно. Молодим людям висунуто підозру у спробі убивства.

Повідомлялося, що 15 січня у Парижі група невідомих жорстоко побила 14-річного українського підлітка. Близько десяти нападників з металевими палицями, битами і ножами атакували компанію студентів. На оприлюдненому відео з камери спостереження зафіксовано, як підлітка, поваленого на землю, жорстоко б'є група хлопців. Нападники застосовують холодну зброю, палиці, стрибають на голову жертви.

У результатів нападу хлопець перебуває у комі у критичному стані. У нього в кількох місцях пробитий череп, множинні переломи рук, ребер, ножові поранення, травма очей.

Президент Володимир Зеленський заявив, що побиття українського підлітка Юрія у Парижі шокує дикістю і ненавистю, та наголосив, що винні мають бути покарані.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів