В Ужгороді стартувала благодійна акція зі збору коштів на підтримку хворої дівчинки  

В Ужгороді стартувала благодійна акція зі збору коштів на підтримку хворої дівчинки
 
В Ужгороді за підтримки місцевого бізнесу стартувала акція під назвою «Зруйновані долі - не вирок». Організатор акції - Благодійний фонд «Зруйновані долі», який і опікується дитиною.

 

Благодійна акція, що стартувала в Ужгороді 25 листопада, має на меті допомогти маленькій дівчинці Дані, мама якої хворіє на рак, а батько помер рік тому. Завдяки ужгородським підприємцям Даночка матиме надію на повноцінне життя. Їй потрібна пересадка кістково-стегнового суглоба, а вартість лікування та реабілітації становить 90 000 гривень, і таких коштів у родини немає.

Як збирають кошти?

Кожен заклад громадського харчування, який долучається до акції, 5%  від кожного замовлення, зробленого в ньому, перераховує на благодійність. Слід відзначити, що в умовах тотальної кризи та виживання самого бізнесу такий крок не може не розчулити, адже залишаються люди, які всупереч власному заробітку не забувають допомагати. Керівництво фонду висловлює подяку закладам громадського харчування, які вже долучилися до акції: 

Ресторан «Кілікія» - смачні страви за акційними цінами! Наразі заклад пропонує знижку на меню 20%, безкоштовну доставку та приємну комбінацію страв на будь-який смак. Вишукана кухня та колоритність страв не залишать Вас байдужими.

Піцерія «Bellamore» - кольорова піца на фермерських продуктах. Завжди яскраво та смачно, виготовлена за італійськими стандартами, така новинка та підхід вперше зустрічається у нашому місті.

Кафе «Олівер» - сімейне кафе, яке дозволяє відчути смак домашньої кухні. Заклад пропонує комплексні обіди за мінімальними цінами та з безкоштовною доставкою. Кожен клієнт повертається у цей заклад знову і знову завдяки привітності, доступним цінам та смачним стравам.

Паб «Вікінг» - це новий гастропаб в Ужгороді. Саме у цьому закладі ви відчуєте найкраще поєднання атмосфери і смаку: автентичні страви, унікальна пивна карта та дух Скандинавії у кожному куточку.

  • Інстаграм: www.instagram.com/viking_pub.uzh/
  • Адреса: Ужгород, вул. Володимирська, 90
  • Тел. для замовлення: 0956056255  

Благодійний фонд «Зруйновані долі» висловлює вдячність усім, хто підтримує благодійність. «Велике спасибі також тим, хто підтримає наших партнерів замовленнями! Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до акції!» - відзначають організатори акції.

Картковий рахунок фонду: 4246001000985063

Онлайн оплата через платіжну систему Liqpay будь - якою карткою.

https://www.liqpay.ua/ru/checkout/card/i58310853642

Веб-сайт благодійного фонд:

https://doli.com.ua/

[email protected]

 

26 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів