Який оригінальний квітковий подарунок обрати — 5 незвичайних ідей

Який оригінальний квітковий подарунок обрати — 5 незвичайних ідей

 

Якщо ви хочете подарувати рослину, але варіант із букетом і горшковою квіткою вас не влаштовує, спробуйте зробити більш оригінальний презент. У цьому випадку можна вибрати літаючу квітку, флораріум або інший незвичайний варіант, інформує Ukr.Media.

Літаюча квітка

 

Такий сувенір являє собою невеликий горщик із квіткою, який ширяє над підставкою і повільно обертається навколо своєї осі. Вся конструкція приводиться в рух електричним струмом, що впливає на магніти (один із них вбудований у горщик, другий — у підставку).

Ви можете купити готовий сувенір або вибрати вподобану рослину і самостійно посадити її в літаючий горщик (вони продаються в інтернет-магазинах). Якщо ви вирішите зробити презент власноруч, вибирайте рослину невеликого розміру, щоб вона легко помістилася в ємність.

Флораріум

 

Якщо ви не хочете дарувати просту горшкову квітку, виберіть замість неї флораріум. Це невелика скляна ємність, найчастіше незвичайної форми. Усередині неї висаджені мініатюрні рослини.

Конструкцію нерідко доповнюють мохом, кольоровим піском і камінчиками, черепашками і різними фігурками, що перетворює її у стильний елемент декору. З цієї причини флораріум можна подарувати навіть тій людині, у якої немає домашнього квітника.

Орхідаріум

 

Замість звичайної орхідеї в горщику в якості подарунка можна піднести орхідаріум. Ця конструкція дуже схожа на флораріум, але в ній вирощуються не будь-які квіти, а тільки орхідеї.

Тераріум для екзотичного виду може бути зовсім маленьким, якщо в ньому вирощується одна рослина, або величезним, якщо ви плануєте помістити в ньому цілий міні-сад з орхідей. Вибираючи орхідаріум у подарунок, враховуйте свої фінансові можливості і готовність людини доглядати за екзотичною рослиною.

Бонсай

 

Такий подарунок сподобається любителям незвичайних зелених вихованців і завзятим квітникарям, у домашньому квітнику яких вже є багато різних зелених вихованців.

Зверніть увагу, що крім стандартного догляду з підбором ґрунту, добрива, режиму освітлення і поливу бонсаю потрібна регулярна обрізка. Лише так можна підтримати розмір і форму крони. Тому дарувати бонсай потрібно людям, готовим виділити достатньо часу на догляд за ним.

Набір для вирощування

 

У такий набір може входити ємність для вирощування, насіння і живильний ґрунт. Іноді бувають і більш складні варіанти зі спеціальними лапами, пульверизаторами та іншим інвентарем, якщо набір призначений для дитини. 

Головна особливість такого подарунка — дерев'яний куб, усередину якого і садиться насіння. Стильний презент впишеться в будь-який інтер'єр. Вибираючи рослинний подарунок, не забувайте орієнтуватися на інтереси людини, для якої він призначений. В усьому іншому можете повністю покластися на свою фантазію і фінансові можливості.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів