Як цікаво прикрасити десерт — 10 найпопулярніших способів

Як цікаво прикрасити десерт — 10 найпопулярніших способів

 

Навіть проста солодка страва, прикрашена в незвичайний спосіб, додасть родзинки вашому святковому столу. Для прикраси десертів не потрібно витрачати багато часу. Задіюючи різні способи, можна надати будь-якій випічці святкового вигляду, інформує Ukr.Media.

Цукрова пудра

Це справжня знахідка для господинь. Достатньо присипати кекс, пончики, бісквіт, і солодке виглядатиме особливо привабливо. Пудру можна приготувати самостійно, подрібнивши цукор у ручному млині.

Шоколадна глазур

Її використовують для прикраси тортів, булочок. Щоб її приготувати, не потрібно перегрівати шоколад. Розливати рідку глазур можна у будь-який зручний спосіб.

Цукати

Зацукровані шматочки фруктів змінять вигляд десерту. Можна додавати шматочки будь-якого кольору. Вони також доповнять смак десерту.

Рута

Вона не лише прикрасить готовий продукт, але і додасть йому характерний аромат і освіжаючий смак. Навіть кілька листочків м'яти доповнять оригінальний смак, зроблять страву привабливою і святковою.

Апельсинова цедра

Помаранчева і ароматна цедра зі шкірки апельсина підійде для прикраси будь-якої святкової страви. Крім того, вона неймовірно смачна, і її можна їсти, як самостійні ласощі.

Збиті вершки

Найпростіше застосовувати магазинний продукт, видавивши необхідну кількість маси на кекс або інші ласощі. Прикрасу можна зробити вдома, добре збивши жирні вершки з цукровою пудрою. Такий крем ароматизують у будь-який доступний спосіб.

"Шоколадні водорості"

Для їх отримання потрібно помістити темперований шоколад у пакет, а потім віджати вміст у стакан із дуже холодною водою. Такими "водоростями" можна прикрасити будь-який десерт.

Желе

Для декорування потрібно додати желатин у фруктовий сік. Для доповнення смаку бажано додавати в суміш для прикраси апельсинову цедру, гвоздику, корицю та інші ароматні прянощі. Десерт виглядатиме святково і володітиме чудовим смаком.

Нуга з білого шоколаду

До неї додають горіхи, сухофрукти, свіжі ягоди, цукати. Але і сама нуга без добавок виглядає святково і ефектно на будь-якому десерті. Нею можна прикрашати торт, кекс, пудинг.

Карамель

Її додають до кремів, пудингів, бісквітів. Така добавка покращує зовнішній вигляд і до невпізнання змінює смак. Карамель може перетворити навіть найпростішу страву у справжній витвір мистецтва. Способів прикрасити десерти дуже багато. Попри те, який спосіб декорування обрано, солодощі завжди виглядатимуть святково і привабливо.

 

 

12 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів