Мукачівська дизайнерка показала колекцію суконь на престижному конкурсі (ФОТО)

Мукачівська дизайнерка показала колекцію суконь на престижному конкурсі (ФОТО)
Це масштабний проєкт в якому 6 конкурсів, 3238 заявок на участь з 28 країн світу.

 

На конкурсі молодих дизайнерів - New Fashion Zone Contest мукачівка Катерина Чепак показала колекцію суконь "No mask". Це півдесятка вишуканих нарядів в біло-рожевих відтінках. Назва "No Mask" не пов'язана з карантином та потребою носити захисні маски. Вона розповідає про нещирих людей, що ховають себе за маскою.

Сама дизайнерка про колекцію каже:

"Колись я все уявляла собі зовсім по іншому: брала приклад з Амансіо Ортега (бізнесмен у сфері моди), я не люблю вести публічний спосіб життя, хвалитися досягненнями, вести фешн блоги, та й взагалі всі ці сторі, напевно ви помітили вони настільки рідкісні, як і я онлайн. Я віддаю перевагу, щоб мене впізнавали по моїх робіт, щоб про мене говорили мої сукні, і щасливі їх власниці, а не я. Відкриватися всім, це теж не про меня. Особливо надивившись, наскільки в житті все не по справжньому, ти розумієш що має пройти багато часу щоб у людей змінилися цінності, а ті, хто дійсно «інший» змогли почути, зрозуміти і приєднатись до мене. Моя колекція "No Mask" якраз про це. Тільки, якщо ти справжній ти можеш транслювати це через одяг, через стиль і через образ", - розповідає Катерина.

 

Серед багатьох учасників Катерина Чепак достойно представила свою колекцію та отримала одразу кілька відзнак від суддів. І скоро ми її побачимо на показі від відомих дизайнерів, що відбудеться вже наступного місяця.

Mukachevo.net

 

 

20 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів