Нові звільнення в Закарпатській ОДА: куди піде Олексій Гетманенко?

 Нові звільнення в Закарпатській ОДА: куди піде Олексій Гетманенко?
Про кадрові зміни та стосунки з депутатими ВРУ, керівниками міст йшлося сьогодні на брифінгу в Закарпатській ОДА.

 

«Які  у вас стосунки з депутатами ВРУ, керівниками міст?» - спитали журналісти керівника області.

«Виключно робочі в рамках і задля розвитку Закарпаття», - відповів Петров.  

Коментуючи кадрові питання, О. Петров відповів: «Учора я задовольнив заяву пані Біров щодо звільнення з посади керівника Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА в зв’язку з переходом на іншу роботу за згодою сторін Я їй подякував, вона в складні часи перебувала на цій посаді».

З приводу керівництва управління лісового та мисливського господарства «Питання в площині рішення центрального органу влади, - уточнив О. Петров. - Я 2 або 3 рази вже писав листа на Заболотного (керівника відомства, - Авт.), щоб прийняв рішення про призначення на посаду – вже будь-яку особу, лиш би призначили, бо 8 місяців ми не маємо керівника в найскладнішій галузі. У нас так само нема 7 чи 8 керівників лісгоспів».

О. Петров також повідомив, що сьогодні задовольнив заяву  Олексія Гетманенка з приводу складання повноважень. «Він від сьогодні звільнений, буде займатися політичною роботою. Хочу подякувати за підтримку. Він підставив плече, допоміг, коли я перейшов з іншої сфери, і думаю, що й надалі буде допомагати».

«Допомагати буду», - відзначив Гетманенко. На питання журналістів про те, де працюватиме далі, О. Гетманенко відповів: «Поки що буду займатися виборчими процесами».

На посаду керівника Департаменту охорони здоров’я, до речі, буде оголошений конкурс.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів