В Ужгороді закриватимуть магазини, що нехтують карантинними заходами, спортом займатися можна наодинці

В Ужгороді закриватимуть магазини, що нехтують карантинними заходами, спортом займатися можна наодинці
Сьогодні під час брифінгу у Закарпатській ОДА ужгородський міський голова Богдан Андріїв закликав городян дотримуватися карантинних заходів, адже кількість інфікованих COVID-19 у місті зростає.

 

“Майже 500 ужгородців з моменту пандемії захворіло, за сьогоднішню добу додалося ще 12 нових хворих. У нас працюють 5 мобільних груп у місті разом із муніципальною інспекцією. Вживатимемо суворіших заходів, зокрема щодо закриття тих магазинів, де нехтують карантинними заходами. Хочу додати, що в Ужгороді стадіони відкриті - охочі поодиноко (не групами!) можуть займатися спортом на відкритому повітрі, не наражаючи інших на небезпеку. Також я провів нараду з керівниками ринків, попередив про їхню персональну відповідальність щодо дотримання всіх карантинних заходів. Хочу звернутися й до людей похилого віку, аби утрималися від поїздок у міському транспорті в години пік”.

Також Богдан Євстафійович подякував медикам, зокрема тим, які лікують хворих на коронавірус, напередодні Для медичного працівника побажав здоров'я наснаги, добробуту і успішних зусиль у боротьбі з пандемією.

Джерело: Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів