Талановиті ужгородці перемогли на Міжнародному конкурсі «Весняний бал»

Талановиті ужгородці перемогли на Міжнародному конкурсі «Весняний бал»
П’ять перших місць у різних номінаціях та вікових категоріях та Гран Прі конкурсу! Ще зовсім недавно про таке було й годі мріяти. А зараз  студенти УІКІМ під керівництвом своїх викладачів впевнено перемагають на високих творчих заходах. Вразив усіх своєю майстерністю, високим професіоналізмом та харизмою студент ІІІ курсу бакалаврату Сергій Фанта (клас викладача Олесі Глуханич). Він брав участь одразу у двох сольних номінаціях старшої вікової категорії – «Інструментальна музика. Класична (фортепіано)» та «Інструментальна музика. Естрадна (фортепіано)». І в обох номінаціях він впевнено обійшов конкурентів, посівши перше місце.

 

Ще одне перше місце Сергій Фанта здобув у складі фортепіанного дуету «White & Black», у якому він виступає спільно зі своєю викладачкою Олесею Глуханич. Неперевершене, драйвове та емоційне виконання відомих світових хітів у власному аранжуванні підкорило суворе та неприступне журі конкурсу, принісши талановитому дуету чергову перемогу.

Виконання «Рапсодії у стилі блюз» Дж.Гершвіна принесло Сергієві Фанті заслужену нагороду Гран Прі конкурсу. Хочеться відмітити, що це вперше в історії нашого навчального закладу студент-інструменталіст виборов Гран Прі на міжнародному конкурсі. Вітаємо Сергія та його викладачку Олесю Глуханич з цим чудовим результатом. Недаремно вони сиділи щодня з самого ранку і до пізнього вечора, займаючись та відшліфовуючи свою майстерність! Іноді, як зізнаються самі, займались і по 14 годин, збиваючи до крові пальці та сперечаючись до хрипоти, створюючи чудові аранжування та інтерпретації музичних творів. Вітаємо цей творчий тандем та бажаємо їм подальших творчих злетів та гучних перемог!

Перше місце у молодіжно-професійній віковій категорії здобула ще одна наша талановита студентка IV курсу бакалаврату – Вероніка Ленарт (клас викладача Лихтей Мирослави Максимівни). За відносно короткий період часу це вже третя визначна нагорода Вероніки та її викладача на різних мистецьких конкурсах. 

Ще одне перше місце у скарбничку творчих здобутків інституту приніс студент ІІ курсу Іван Щомак (клас викладача Юлії Мельохіної). Для нього це своєрідний конкурсний дебют, тому приємно, що він склався так вдало. Відзначимо, що Іван вирізняється великою працьовитістю та відповідальністю. Він щодня буквально до закриття інституту займається, відшліфовуючи свою майстерність зі своїм викладачем. Тому його перемога у конкурсі є цілком закономірною. Бажаємо Івану та його викладачці подальшого творчого зростання та наступних перемог!

Джерело: Трибуна

 

18 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів