Особливості двокімнатних квартир в ЖК PHILADELPHIA Concept House

Особливості двокімнатних квартир в ЖК PHILADELPHIA Concept House

 

Якщо ви прагнете жити у стильному будинку в діловому центрі Києва, зверніть увагу на ЖК PHILADELPHIA Concept House. Об’єкт привертає увагу високою технологічністю, просторими квартирами з ергономічними плануваннями, креативними суспільними просторами й багаторівневою системою безпеки. Клас нерухомості — «бізнес+».

Переваги клубного будинку

  • Авторський архітектурний проєкт. Будівля з динамічним фасадом, що змінює свій вигляд залежно від кута огляду й освітлення, стане візитівкою міста.

  • Привабливе розташування. ЖК PHILADELPHIA Concept House будується на Кловському узвозі, за 5 хвилин на автівці від Майдану Незалежності, поруч з кращими закладами, старовинними архітектурними спорудами, об’єктами культурної спадщини і скверами.

  • Можливість замовити перепланування квартири під час будівництва об’єкта.

  • Абсолютний комфорт резидентів. Цілодобове відеоспостереження, озеленена територія, де немає місця автівкам, підземний паркінг, власний club lounge, преміальний рівень обслуговування будинку — переваги, які важко оминути увагою.

SFERA living system

Для обслуговування будинку передбачено SFERA living system. Її ключові елементи — система «розумний дім», управляюча компанія ATMOSFERA і застосунок SFERA.

До моменту заселення управляюча компанія пропонує такі актуальні послуги, як допомога в оформленні документів, створення ОСББ, ремонт у квартирі тощо. Згодом піклується про безпеку і своєчасне усунення несправностей, контролює якість надання послуг, займається формуванням тарифів та рахунків. Її перевага в тому, що вона готова йти назустріч резидентам і розширювати перелік послуг.

Доставка квітів, купівля авіаквитків, бронювання готелю, вигул собаки — ці та інші послуги можна буде оперативно замовити в мобільному застосунку. Буде можливість переглядати трансляцію з камер відеоспостереження, встановлених на території житлового комплексу, зі смартфона.

Варіанти нерухомості

Якщо ви шукаєте просторе помешкання в будинку з якісним сервісом, рекомендуємо купити 2-кімнатну квартиру в ЖК PHILADELPHIA. Тут буде комфортно молодій дівчині чи чоловіку, подружжю, сім’ї з дитиною дошкільного віку. Мінімальна площа становить 52,98 кв. м, максимальна — 78,85 кв. м. Є вітальня, спальня, до якої прилягає ванна кімната, кухня з виходом на лоджію, санвузол для гостей, функціональний передпокій. Продаються варіанти з просторою терасою, де можна організовувати коктейльні вечірки або відпочивати за келихом вина ввечері.

Якщо ви плануєте жити самостійно, можна вибрати однокімнатну квартиру площею близько 48 кв. м. Продаються також трикімнатні квартири, загальна площа яких варіюється від 84,56 до 133,17 кв. м.

Дозвільні документи ЖК ФІЛАДЕЛЬФІЯ є на офіційному сайті. Телефонуйте до відділу продажу, щоб дізнатися всі деталі щодо придбання квартири.

 

14 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів