Як вигідно перепродавати речі в інтернеті?

Як вигідно перепродавати речі в інтернеті?
Економія бюджету, власного або сімейного, дуже актуальна на сьогоднішній день для будь-якого українця. І не дивно, що багато хто намагається купувати товари з тим, щоб потім їх можна було продати. Це стосується не тільки побутової техніки, електроніки, косметики та інших товарів, а й одягу в тому числі.

 

Адже сьогодні багато хто і купує речі в інтернеті — це товари б/у, або ті, які з якихось причин не підійшли власнику. Так можна купити річ зовсім недорого, при цьому знайти оригінальний брендовий одяг. Ми вирішили розповісти докладніше, як правильно купувати речі, щоб потім їх успішно продати в інтернеті. Інтернет майданчик з продажу речей Шафа, підготував 5 корисних порад.

1. Завжди зберігайте чеки та накладні

Це необхідно, в першу чергу, для того, щоб повернути товар протягом 14 днів, якщо він вам дійсно не підходить. Також хорошу опцію пропонують закордонні магазини: якщо ви купуєте товар і вивозите його з країни, при перетині кордону можна повернути частину податку, який включається в ціну речі в магазині (так опція називається tax free).

Але якщо навіть ви вирішили залишити річ собі на деякий час, а потім перепродати, це краще робити тільки при наявності всіх необхідних чеків і товарно-транспортних накладних. Так ваш потенційний покупець побачить реальну вартість товару і зможе визначити, чи оптимальна та ціна, яку називаєте ви, особливо якщо річ вже була у вживанні.

2. Завжди зберігайте бирки з речі, а також ярлики зі складом тканини

Зрозуміло, що натуральні матеріали набагато краще штучних. І якщо на фото в інтернеті светр або пальто можуть виглядати так, ніби вони з натуральної вовни, то в реальності це може виявитися поліестер. І вже через короткий час такі вироби покриваються катишками і затяжками. А ось на бірці виробник завжди вказує реальний склад тканини. Багато покупців одягу в інтернеті часто просять цю інформацію або фото бірки.

Робити це дуже корисно, навіть коли ви самі спочатку купуєте річ. Наприклад, зимова куртка може виглядати як натуральний пуховик, а на ділі всередині може бути синтепон. Це не завжди проблема, адже сучасні високотехнологічні матеріали нічим не поступаються натуральному пуху. А багато хто навіть надають їм більшу перевагу, ніж овчині, вовні або пуху, так як вони менш примхливі в догляді.

3. Вибирайте якісні тканини

Питання натуральності або ненатуральності тканини індивідуальне для кожного. Як ми вже сказали вище, хтось може віддати перевагу натуральності, а хтось — синтетиці на догоду більш легкому пранні і догляду. Але в будь-якому випадку, річ повинна бути якісною. Так ви уникнете появи катишків — це, в першу чергу, стосується базових светрів, джемперів, суконь, спідниць, брюк, спортивного одягу.

Мінімум катишків буде утворюватися на 100% бавовні, а також на віскозі, модалу і штучному шовку. Більше їх буде з'являтися на натуральній вовні, тому тут можна вибирати тканини з додаванням деякого відсотка віскози або модала до вовняної нитки. Швидше за все втрачають свій зовнішній вигляд речі із полікотону (котон з додаванням поліестеру), капрону, поліаміду.

4. Вибирайте класичні фасони, стриманий крій і спокійні кольори

Це — безпрограшний варіант для будь-якого сезону. Наприклад, класичне маленьке чорне плаття можна підібрати під будь-яку фігуру і для будь-якої ситуації. Чого не можна сказати про екстравагантне вбрання з пір'ям, блискітками і занадто яскравими принтами.

Варто вибирати також базові речі, тому що це — найбільша частина нашого гардероба. До того ж, такий одяг для кожного дня буде більш недорогим у вкладенні, ніж, наприклад, один коштовний наряд для вечірки. І попит на такий одяг буде більшим.

Як виняток можна навести приклад трендового одягу з останніх модних колекцій. Але це повинні бути речі відомих дизайнерів, і виставити на продаж їх доведеться швидше, майже відразу, — поки вони не вийшли з моди.

5. Вибирайте тільки оригінали відомих брендів

Це зовсім не обов'язково повинні бути дорогі бренди, подіумний одяг «haute couture» або речі за нечуваними цінами. Можна вибирати відомі європейські марки з досить демократичною вартістю одягу — ZARA, Bershka, Stradivarius, ASOS, Dorothy Perkins, OYSHO і подібні до них. У них безліч колекцій з базовими речами, які підходять і подобаються багатьом. Але це повинні бути 100% оригінали, а не дешеві китайські підробки.

Те ж стосується і більш дорогих люксових брендів — якщо ви вирішили розщедритися на таку річ, а потім її вигідно продати, ні в якому разі не беріть підробку. Знаючі люди, котрі розуміються на дорогих марках, обов'язково розпізнають підробку або навіть репліку. І тоді вам не уникнути неприємностей і негативних відгуків, а це погано впливає на вашу репутацію продавця в інтернеті, особливо якщо ви плануєте займатися подібним серйозно.

 

19 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів