В Ужгороді планують відкрити будинок Європи

На сьогодні майнове поле області - це 13 тисяч квадратних метрів, на яких розміщені 11,5 тисячі об'єктів нерухомості різних форм власності. З них до обласної комунальної власності належать 139 цілісних майнових комплексів та ще 14 будівель та споруд, що до них не входять

 

Як повідомляють в прес-службі ОДА, від використання цього майна у першому півріччі надійшло майже 25 мільйонів гривень, що на 11 відсотків більше, ніж торік. Зросли також надходження за використання майна обласної комунальної власності на правах оренди. Від 120 орендарів надійшло за шість місяців 304 тисячі гривень проти 237 тисяч гривень минулого року.
До речі, орендні відносини з усіма цими суб??ктами оренди перевірялися, була проведена їх повна ревізія. Зусилля управління також були спрямовані на вивчення реального стану об??ктів обласної комунальної власності, удосконалення інформаційно-аналітичної бази даних.
Відремонтовано системи теплозабезпечення на п?ятьох об??ктах, ще п?ятнадцять ? переведені на індивідуальні лічильники енергоносіїв. Це дало майже 30-відсоткову економію бюджетних коштів.
Разом з тим під постійним контролем повинні перебувати ремонтні та реставраційні роботи у обласних філармонії, бібліотеці, облмуздрамтеатрі, художньому музеї, міжнародному аеропорту ?Ужгород?. До осені ма? бути відкрито Будинок ?вропи в обласному центрі. Ще одна тема ? протидія самовільному захопленню в деяких районах об??ктів обласної комунальної власності. Тут управління майном області ма? об??днувати свої зусилля з правоохоронними органами.

 

15 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів