Угорські партнери допомогли УжНУ оновити приміщення студентського гуртожитку

Угорські партнери допомогли УжНУ оновити приміщення студентського гуртожитку
Здійснити ремонти вдалося за підтримки угорського фонду «ПАДОК». Користуватися оновленими приміщеннями можуть студенти не тільки інституту, а й інших підрозділів.

 

Олександр ШПЕНИК, декан Українсько-угорського навчально-наукового інституту УжНУ

Згідно договору по ремонту шостого поверху тут можуть жити студенти нашого факультету або, якщо є місця, то угорськомовні студенти. Але для того, щоби не було ніякої, грубо кажучи, напруги між студентами, даний же фонд зробив іще один поверх гуртожитку університету, де живуть не наші студенти, а виключно студенти інших факультетів. Іменно для того, щоб показати, що допомога йде не виключно для студентів угорськомовного факультету, а й взагалі для студентів всього нашого університету.

Найперше, провели капітальний ремонт 20 блоків обох поверхів гуртожитку, на яких усього проживають близько півтори сотні молодих людей. Для мешканців кімнат також закупили нові меблі та подбали про стан санітарних вузлів.

Іванка КЛИМОВИЧ, студентка Українсько-угорського інституту УжНУ

Я тільки перший курс, перший рік навчаюся і перший рік живу в гуртожитку. Взагалі дуже-дуже класно, дуже круто, я не очікувала, що взагалі буде такий гуртожиток і мені дуже подобаються умови. Взагалі дуже класно проживати тут.

Партнерськими угодами також передбачили оновлення коридорів, спеціальних приміщень, спільних кухонь. В останніх студенти можуть не тільки готувати їжу, а й користуватися нещодавно встановленими пральними машинами.

УжІнформ

 

22 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів