Представників міськради Чоп не пустили на насосну станцію, яка постачає воду місту

Представників міськради Чоп не пустили на насосну станцію, яка постачає воду місту
Провести позапланову перевірку джерела та системи водопостачання міста Чоп вирішили на засіданні комісії з питань ТЕБ і НС, яке відбулося 13 вересня.

 

Таке рішення прийняте у зв’язку з виявленням випадків захворювання на гепатит А (була підозра, що причина захворювання знаходиться у воді), більше ніж 30-ти годинною відсутністю води на цих вихідних та результатами санітарно-епідеміологічної служби, які виявили, що рівень каламутності води значно перевищує норму.

Відтак члени робочої комісії із проведення позапланової перевірки, затвердженої розпорядженням Чопської міської ради,направилися на насосну-фільтрувальну станцію, розташовану на вулиці Латорицькій. Однак, незважаючи на завчасне попередження керівництва ВП “Ужгородська дистанція водопостачання”, комісію просто проігнорували, не направивши свого представника. Вона була змушена просто чекати під парканом, а в результаті так і не зуміла потрапити на територію НФС.

Колегіально було прийнято рішення про перенесення перевірки на інший день та направлення листа до ВП “Ужгородська дистанція водопостачання” з вимогою надати пояснення причин відсутності їхнього представника, що спричинило неможливість виконання своїх обов’язків комісією.

 

18 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів