Власники ресторану «Прага» в Ужгороді після скандалу із отруєнням клієнтів показали свою кухню
Екскурсію провів власник готелю Юрій Бережник. За словами підприємця, на кухні «Праги» працює сучасне професійне обладнання і приміщення відповідає необхідним санітарним нормам.
«Наша кухня має 95 квадратів. Середня двокімнатна квартира – це 60 квадратів. Мийочниця – плюс 25 квадратів. Уся кухня з технічними приміщеннями – близько 250 квадратів. У нас вісім морозилок. Їх достатньо, щоб ставити індюшатину в одну, курятину в іншу, свинину в іншу. У нас 5 величезних холодильників загальною кубатурою 22 тисячі літрів. З тим, де зберігати м’ясо і продукцію, у мене проблем немає», – заявив Бережник.
Наразі власники готелю, котрий опинився у центрі скандалу після масового зараження сальмонельозом, очікують на офіційні результати експертизи СЕС.
Як виглядає кухня «Праги» зсередини – на фото uzhgorod.net.ua.
До теми
- В Ужгороді завтра прощатимуться із полеглим Героєм
- Богдан Андріїв підписав угоду про співпрацю Ужгорода із угорським Обуда-Бекашмедьєром
- До Дня міста в Ужгороді відкрили вже 78-му мініскульптуру
- Традиційна святкова літургія до Дня Ужгорода відбулася в найдавнішому храмі Закарпаття – Горянській ротонді
- 700-річна пам'ятка: оновлено бренд Ужгородського замку
- Ужгороду - 1132 роки: на загальноміському Віче вшанували полеглих Героїв
- Богдан Андріїв привітав ужгородців із Днем міста
- Ужгородців запрошують у Резиденцію єпископів на свято Воздвиження
- Із Ужгорода сьогодні поїхав перший потяг до Будапешта та Відня
- До Дня народження Ужгорода цієї неділі, 14 вересня, традиційна Божественна Літургія у Горянській ротонді
- Ужгород пам’ятає: портрети полеглих Захисників тепер біля «Хреста хоробрості»
- В Ужгороді презентували програму «Відважна 3» для жінок-підприємиць
- Звання «Почесний громадянин м. Ужгорода» посмертно присвоїли ще двом захисникам
- Ужгород сьогодні попрощався із 39-річним захисником, молодшим лейтенантом Артемом Коваленком
- Богдан Андріїв привітав піприємців із професійним святом та вручив грамоти
- Завтра в Ужгороді прощатимуться із полеглим Героєм
- Активна мобільність, технології та міжнародне фінансування – теми завершального дня ІІІ Всеукраїнського форуму міської мобільності в Ужгороді
- Практичний воркшоп на площі Театральній став однією з центральних подій Uzhhorod Urban Mobility Forum 2025
- Uzhhorod Urban Mobility Forum 2025 підбив підсумки другого дня
- В Ужгороді - другий день ІІІ Всеукраїнського форуму міської мобільності
Молодці! Толково розяснено! Не треба нічого і нікому доказувати!!!
Я вважаю, що далеко не кожен заклад в Ужгороді може похвалитись такою кухньою!
Зразу видно, що їм нема що приховувати. Чисто і на рівні. Не думаю, що журналістів отак от впусять на кухню будь-де. Треба задуматись чи можуть бути проблеми там де все показують і нічого не приховують.
Чиста кухня, така сам як і в інших закладах цього ж рівня.