Власники ресторану «Прага» в Ужгороді після скандалу із отруєнням клієнтів показали свою кухню
Екскурсію провів власник готелю Юрій Бережник. За словами підприємця, на кухні «Праги» працює сучасне професійне обладнання і приміщення відповідає необхідним санітарним нормам.
«Наша кухня має 95 квадратів. Середня двокімнатна квартира – це 60 квадратів. Мийочниця – плюс 25 квадратів. Уся кухня з технічними приміщеннями – близько 250 квадратів. У нас вісім морозилок. Їх достатньо, щоб ставити індюшатину в одну, курятину в іншу, свинину в іншу. У нас 5 величезних холодильників загальною кубатурою 22 тисячі літрів. З тим, де зберігати м’ясо і продукцію, у мене проблем немає», – заявив Бережник.
Наразі власники готелю, котрий опинився у центрі скандалу після масового зараження сальмонельозом, очікують на офіційні результати експертизи СЕС.
Як виглядає кухня «Праги» зсередини – на фото uzhgorod.net.ua.
До теми
- Під час Ходи звіздарів в Ужгороді збиратимуть донати для ЗСУ
- Богдан Андріїв: «Наш спільний обов’язок - підтримувати захисників». Напередодні Різдва передали допомогу 101-й бригаді ТРО
- В Ужгороді відбувся мистецький концерт «Різдвяні зустрічі»
- Програми ЄС для громад: тренінг в Ужгородській міській раді
- Ужгородський скансен запрошує на майстерку з виготовлення різдвяно-новорічної свічки
- На території Ужгородського замку встановили прикордонний стовп із острова Зміїний
- «Зимовий вернісаж»: у музеї Бокшая відкрили підсумкову виставку Товариства угорських митців Закарпаття
- 57 закарпатських художників представили свої роботи на різдвяній виставці «Коляда»
- Торт "Ужгородський замок" - презентували ще одну солодку родзику міста над Ужем
- Ужгородський ліцей «Інтелект» об’єднав учнів, батьків і педагогів у волонтерській підтримці ЗСУ
- Школярі зі Словаччини щедрували і колядували у міській раді Ужгорода
- «Історична та культурна спадщина в прикордонному регіоні»: міжнародна конференція у скансені
- Богдан Андріїв вручив договір дарування на квартиру в Ужгороді поліцейському, який боронив Україну
- Проєкт бюджету Ужгородської громади на 2026 рік обговорили під час громадських слухань
- 163 спортсмени та 50 тренерів Ужгорода отримають винагороди за спортивні успіхи
- Відучора з Ужгорода щодня курсує нічний поїзд до Відня
- Ужгородський суд визнав матір винною у трагедії, яка забрала життя її малолітньої доньки
- Черговий вантаж підтримки для захисників: Ужгород доправив захисникам 33-ї бригади нову партію необхідного спорядження
- У Закарпатському музеї народної архітектури та побуту триває марафон передріздвяних майстер-класів
- В Ужгороді попрощалися із 40-річним командиром мінометного взводу Володимиром Бирою

Молодці! Толково розяснено! Не треба нічого і нікому доказувати!!!
Я вважаю, що далеко не кожен заклад в Ужгороді може похвалитись такою кухньою!
Зразу видно, що їм нема що приховувати. Чисто і на рівні. Не думаю, що журналістів отак от впусять на кухню будь-де. Треба задуматись чи можуть бути проблеми там де все показують і нічого не приховують.
Чиста кухня, така сам як і в інших закладах цього ж рівня.