Власники ресторану «Прага» в Ужгороді після скандалу із отруєнням клієнтів показали свою кухню
Екскурсію провів власник готелю Юрій Бережник. За словами підприємця, на кухні «Праги» працює сучасне професійне обладнання і приміщення відповідає необхідним санітарним нормам.
«Наша кухня має 95 квадратів. Середня двокімнатна квартира – це 60 квадратів. Мийочниця – плюс 25 квадратів. Уся кухня з технічними приміщеннями – близько 250 квадратів. У нас вісім морозилок. Їх достатньо, щоб ставити індюшатину в одну, курятину в іншу, свинину в іншу. У нас 5 величезних холодильників загальною кубатурою 22 тисячі літрів. З тим, де зберігати м’ясо і продукцію, у мене проблем немає», – заявив Бережник.
Наразі власники готелю, котрий опинився у центрі скандалу після масового зараження сальмонельозом, очікують на офіційні результати експертизи СЕС.
Як виглядає кухня «Праги» зсередини – на фото uzhgorod.net.ua.
До теми
- Міжнародний проєкт для пом’якшення змін клімату стартує в Ужгороді
- Богдан Андріїв привітав поліцейських із професійним святом
- Ужгород попрощався із полеглим 43-річним майором Олександром Карповим
- В Ужгороді цими вихідними - спортивні змагання серед військових та ветеранів
- Богдан Андріїв привітав з перемогами на всеукраїнському й світовому рівнях ужгородських спортсменів
- В Ужгородській громаді знову болюча втрата - завтра прощатимуться із полеглим Героєм
- Понад 110 дітей вирушили на Міжгірщину в літній табір «Super Star Camp» від ГО «Європейська школа»
- В Ужгороді попрощалися із 39-річним солдатом Сергієм Гвоздецьким
- Каністерапія, руханка і усвідомлене дихання: в Ужгороді пройшов День спільнодії
- В Ужгородському скансені відбулася культурно-мистецька акція «Етнічна палітра Закарпаття»
- Ужгород завтра прощатиметься із полеглим Героєм
- В Ужгороді запровадили автоматизовану систему оплати за проїзд: як платитимуть пасажири
- В обласному центрі відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції
- В Ужгороді цьогоріч – 15 двохсотбальників, із них двоє отримали по 200 балів із двох предметів
- Ужгород попрощався із полеглим Героєм, 40-річним солдатом Сергієм Желізкою
- В Ужгороді вручили нагороди рідним полеглих Героїв
- Завтра в Ужгороді прощатимуться із полеглим Героєм
- В Ужгороді відкриють пам'ятну дошку ще одному загиблому Герою
- 27–28 червня Закарпатський музей народної архітектури та побуту запрошує гостей на святкування 55-річчя з дня створення
- Мініатюри та інфобокс з аудіогідами: в ужгородській фортеці відкрили експозицію «Замки Закарпаття»
Молодці! Толково розяснено! Не треба нічого і нікому доказувати!!!
Я вважаю, що далеко не кожен заклад в Ужгороді може похвалитись такою кухньою!
Зразу видно, що їм нема що приховувати. Чисто і на рівні. Не думаю, що журналістів отак от впусять на кухню будь-де. Треба задуматись чи можуть бути проблеми там де все показують і нічого не приховують.
Чиста кухня, така сам як і в інших закладах цього ж рівня.