Екзотичних гостей затримали між Закарпаттям та Львівщиною

Екзотичних гостей затримали між Закарпаттям та Львівщиною
Сьогодні вночі прикордонники відділу «Сянки», що охороняє ділянку державного кордону з Польщею на межі Львівської та Закарпатської областей, затримали чотирьох громадян Індії, що прямували через контрольний пост до сусідньої області. 

 

Під час здійснення режимних заходів у прикордонній смузі на автошляху Н-13 Львів-Турка-Ужгород прикордонники побачили як до контрольного поста під’їхав автомобіль марки «Шевроле» з номерами черкаської реєстрації та розвернувшись попрямував в бік міста Турка. Враховуючи ризик переміщення нелегальних мігрантів даним маршрутом та поспішний розворот автівки перед самим постом, прикордонники організували її пошук та переслідування. Через деякий час група реагування наздогнала та зупинила легковик. Підозри прикордонників справдилися, адже в автомобілі окрім водія ще перебувало четверо чоловіків південноазіатської зовнішності, без документів. Охоронці кордону з’ясували що затриманими є громадяни Індії, а керував автівкою 43-річний мешканець міста Київ, який на прохання іноземців віз їх до прикордоння.

Наразі громадян Індії затримано в адміністративному порядку до встановлення особи та обставин правопорушення та поміщено в пункт тимчасового тримання Мостиського прикордонного загону. Відносно водія автомобіля що їх перевозив складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 206-1 КУпАП «Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України», покарання визначить суд.

Прес-служба Мостиського прикордонного загону

 

25 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2016-03-25 / 22:26:39

  2. Olga Danko 2016-03-25 / 22:26:08

    Poor sods, let them go!