Земля за Карпатами палахкотить вогнем пожеж!

Про це повідомляють вогнеборці.

 

Вчора, 22 січня, о 04:24 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Воловецький район, с. Скотарське. Вогнем пошкоджено перекриття. Прямі збитки встановлюються. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Того ж дня, 22 січня, об 11:40  поступила заява про пожежу в житловому будинку, яка виникла о 13 год. 30 хв. 21.01.2016 за адресою: Рахівський район, с. Богдан, вул. Л. Українки. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Знову ж таки, 22 січня о 12:47 трапилася пожежа в житловому будинку за адресою: В.Березнянський район, с. Малий Березний, вул. Центральна. Вогнем пошкоджено дерев’яний настил горища на площі 4 м2. Причина пожежі та збитки встановлюються.

22 січня о 21:33 також сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Іршавський район, с. Осій, вул. Перемоги. Вогнем пошкоджено перекриття. Прямі збитки – 1000 грн. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

 

23 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів