Що горіло вночі на Срібній Землі?

У ніч із 18-го на 19-те січня палало відразу у двох районах - на Виноградівщині та Великоберезнянщині.

 

Так, о 03:42 18 січня сталася пожежа в житловому будинку за адресою: В.Березнянський район, с. Люта. Вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку, частину домашнього майна. Прямі збитки встановлюються. Ймовірна причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Цього ж дня о 16:03 трапилася пожежа в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, с. Лохово, вул. Шевченка. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 90 м2, 0,5 тон сіна та частину домашнього майна. Причина й збитки встановлюються.

В цей же день о 23:09 – пожежа в житловому будинку за адресою: м.Ужгород, вул. Українська. Вогнем знищено перекриття на площі 2 м2. Прямі збитки 3000 грн. Ймовірна причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

О 23:34 – пожежа в надвірній споруді за адресою: Виноградівський район, с. Підвиноградів, вул. Ардовецька. Вогнем знищено покрівлю на площі 8м2, перекриття на площі 2 м2 та 0,5 тон соломи, пошкоджено частину домашнього майна. Прямі збитки 10 000 грн. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі.

19 січня вночі трапилася пожежа в житловому будинку за адресою: Іршавський район, с. Осій, вул. Перемоги. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 4 м2. Прямі збитки 6000 грн. Ймовірна причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

 

19 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів