Штрафи в майже півтори тисячі гривень для деяких торговців не аргумент!

 "Затяті" торговці не хочуть прибирати лотки з тротуарів! Сьогодні, коли "муніципали" прийшли на вулицю  Бєлінського біля "Білочки" в Ужгороді, вони накрили товар і просто припинили роботу.

 

Тротуар перед "зеленим базаром" на площі Корятовича в Ужгороді сьогодні вранці був порожнім – відчуваються результати кількаденного "відпрацювання" працівниками відділу муніципальної поліції та правопорядку міськради порушень правил благоустрою і торгівлі на ринках обласного центру.

На іншому базарі, біля "Білочки" на Белінського, окремі "затяті" торговці не хочуть прибирати лотки з тротуарів. Зокрема, сьогодні, коли прийшли "муніципали", накрили товар і припинили роботу, сподіваючись, що перевіряючі підуть геть і вони продовжать продаж. Очевидно, складання протоколів про адміністративну відповідальність і, як наслідок, штрафи в майже півтори тисячі гривень, не аргумент і потрібно щоб до справи активніше підключалися працівники Національної поліції, повідомляється на сторінці Ужгородської міськради у Фейсбуці.

 

15 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів