Чи летіти на відпочинок до Єгипту, вирішувати тільки Вам!

Адже там стріляють та погрожують постояльцям готелю холодною зброєю!

 

Туристична поліція і управління безпеки провінції Південний Синай в Єгипті посилила заходи безпеки і підвищили її рівень до "G".

Про це повідомляє новинний портал "Аль-Йоум ас-Сабіа", посилаючись на джерело в силових структурах.

У містах Шарм-еш-Шейх, Таба, Дахаб, Набак, Сан-Катрін і інших посилено патрулювання і охорона готелів.

За інформацією МВС Єгипту, двоє терористів проникли в п'ятницю в готель в місті Хургада через ресторан, який виходить на вулицю. Терористи погрожували постояльцям готелю холодною зброєю. При цьому представники сил безпеки змогли чинити їм опір і перешкодили нападникам втекти.

В результаті перестрілки один терорист загинув, другий отримав поранення, але пізніше помер від отриманих поранень. З'ясувалося, що в одного з них був сигнальний пістолет, а у другого - холодна зброя.

У поширеній заяві МВС країни йдеться, що в результаті нападу постраждали три туристи - два громадянина Австрії і один підданий Швеції. Всі вони доставлені в лікарню, один з них після надання допомоги був відпущений.

Як повідомлялося, у терористів був "пояс смертника". ЗМІ також наводили інформацію про загибель трьох туристів. Проте в МВС цю інформацію не підтвердили.

Раніше повідомлялося, що біля єгипетського готелю у Хургаді невідомі обстріляли туристів. В результаті стрілянини поранено двоє осіб. Одного із нападників, який мав на собі пояс смертника, вбила поліція.

 

09 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів