Сьогодні на Закарпатті прогнозується хмарна погода з проясненнями

Як повідомили Uzhgorod.net.ua у Закарпатському гідрометеоцентрі, вночі погоду в регіоні визначала тилова частина улоговини північного циклону. Було хмарно, пройшли дощі.

 

Кількість опадів 1-7 мм (за даними гідрологічних поств). Спостерігалось погіршення видимості в опадах до 1-2 км, на високогір'ї туман, видимість 50 м. Вітер північно-західний 2-10 м/с. Температура повітря 5-9° тепла.

Вдень синоптична ситуація істотно не зміниться. Очікується: Хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ, туман. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря 9-14°, в горах місцями 6-8° тепла.

В Ужгороді: Без істотних опадів. Температура повітря 11-13° тепла.

Автошляхи: Місцями невеликий дощ, туман. Видимість 4-6 км, в тумані 200-500 м.

Як повідомляє Sinoptik.ua, у середу, 11 листопада,  в Ужгороді, Сваляві, Мукачеві протягом усього дня буде суха погода. У Міжгір'ї, Хусті, Береговому, Виноградові, Рахові можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі опуститься до +6…+9 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +8…+16. Вітер змінний, переважно західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с. У другій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – дощ.

 

11 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів