Потягнуло «наліво»? Як не «попалитися» перед чоловіком

Якщо раптом ти зважилася на адюльтер, тобі краще знати, як чоловік може вирахувати в тобі зрадницю, щоб не попастися.

 

Отже, чоловік може дізнатися, що ти йому зраджуєш, за такими ознаками:

1. Ти раптово почала стежити за собою - записалася в спортзал і до косметолога, накупила дорогої білизни. Побачивши такі зміни, чоловік логічно може припустити, то ти собі когось знайшла і намагаєшся стати для нього кращою. Тому тобі варто виробляти зміни в собі дуже поступово або знаходити вагомі причини, які ти могла б викласти чоловікові.

2. Ти перестала приділяти чоловікові увагу, а в твоїх очах все частіше прослизає презирство. Зраджені чоловіки часто підсвідомо намагаються задобрити дружину, яку люблять. У жінок все навпаки - знайшовши коханця, вони починають відчувати свою силу і захищеність, а тому допускають собі певні вільності в поведінці з чоловіком. Будь обачна і намагайся не міняти свого ставлення до чоловіка.

3. У тебе звідкись почали з'являтися всякі дрібниці на зразок нового колечка або незапланованої кофтинки. Чоловік негайно робить висновок, що все це тобі дарує новий коханець. Так що або не приймай подарунків, або думай про те, як пояснити появу нового ланцюжка у тебе на шиї.

4. Ти стала неспокійною, і твоя емоційна активність постійно скаче від вселенського щастя до глибокої депресії. Тут кому завгодно стане зрозуміло, що ти закохалася і переживаєш всі супутні почуття. Постарайся поводитися стримано, ніби нічого не відбувається.

5. Тебе потягнуло на експерименти в ліжку. Чомусь багато чоловіків відразу починають підозрювати зраду, а зовсім не той факт, що тобі захотілося чогось новенького з коханим чоловіком. Чоловіки вважають, що це ти так тренуєшся для нового коханця.

 

 

10 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів