Шеф-кухар, який обслуговував Єлизавету II та Мадонну, тамадував на закарпатському весіллі (ФОТО)

Знаменитість сам звернувся до молодят з проханням організувати і провести весілля в ролі тамади.

 

Шеф-кухар міжнародного класу, суддя проекту "МастерШеф України" Ектор Хіменес-Браво   працював на весіллі тамадою у закарпатської пари з Колочави. Про це повідомляє "Закарпатський кореспондент"

 

Як повідомив Ектор, він загорівся ідеєю організувати помпезне весілля десь у закарпатській глибинці. І місцем проведення стала база відпочинку "Кам'янка", яка розташована в Міжгірському районі.

Як повідав Закарпатському кореспонденту шеф, "якщо ви дуже чогось захочете, то неодмінно доб'єтеся, приклавши максимум зусиль і наполегливості".

"Гори вибрав тому, що це фантастика. На Заході мені подобається те, що я дуже багато можу дізнатися про українську культуру у поєднанні з традиціями сусідніх європейських країн. Дуже люблю закарпатський токан і на Кам'янці його готують саме за старим добрим рецептом. Закарпатська кухня дуже схожа на латиноамериканську, оскільки в безлічі блюд в ролі інгредієнта використовується кукурудза. А я обожнюю кукурудзу ", - розповідає Ектор.

Шеф-кухар, який обслуговував Єлизавету II, Мадонну, Дженніфер Лопес, Донателлу Версаче стверджує, що ще йому подобаються голубці і білі грибочки, невимовна природа, жовто-червона осінь, закарпатські страви та добродушні люди.

 

23 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів