Погода в Ужгороді та Закарпатській області на середу, 21 жовтня

Як повідомили Uzhgorod.net.ua у Закарпатському гідрометеоцентрі, вночі в регіоні відмічалась хмарна погода з проясненнями, пройшли дощі слабкої та помірної інтенсивності. На високогір'ї відмічались тумани, при видимості 50 м.

 

Кількість опадів 1-8, в горах місцями, за даними г/постів, 15-17 мм. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря 5-8°, подекуди в горах мін.1+0°.

Вдень буде мінлива хмарність. Часом слабкий короткочасний дощ. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря 6-11°, в горах подекуди 1-4° тепла.

Температура повітря по м.Ужгород 9-11° тепла.

Автошляхи: часом слабкий короткочасний дощ. Видимість 3-5 км.

Як повідомляє Sinoptik.ua, у середу в Закарпатській області прогнозується хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Хусті, Береговому, Сваляві, Міжгір'ї, Мукачевому, Виноградові, Рахові протягом усього дня буде дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +2…+7 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +5…+10. Вітер змінний, переважно західний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с. У другій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – невеликий дощ.

 

21 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів