Чому чоловіків так приваблюють стерви?

Що в них є такого, що не дано домашнім хорошим дівчатам?

 

Холодні, незалежні, завжди з ясною головою ... Чому ж чоловіків так приваблюють стерви? Що в них є такого, що не дано домашнім хорошим дівчатам?

"Ну і стерво!", - шепочуть їй услід жінки. А чоловіки навперебій намагаються заволодіти її увагою, мало не пускаючи слину прямо на її коротку спідницю. Що ж такого в жінках-стервах? Чому стерви подобаються чоловікам і так часто їх приваблюють?

Опитані чоловіки розходяться у відповідях на це питання, пише ladyportal.info. Ось найбільш часті відповіді.

1. Подобається зовсім не стервозність

Виявляється, і не стервозність приваблює, а зовсім інше. Справа в тому, клянуться чоловіки, що подобається не стервозність, а відчуття жвавості характеру: людина не може бути постійно стервозною або постійно спокійною. Так звані стерви в їхньому розумінні - це зазвичай яскраві рухливі натури, з якими цікаво і комфортно, коли вони в хорошому настрої. Люблять їх не за стервозність, а за інші сторони характеру: рухливість, веселість, дотепність.

Висновок? Сварлива і холодна стерва привабить до себе тільки бажаючого підкорити непокірну або запеклого мазохіста. А тобі ніщо не заважає бути веселою і заводною, для чого не обов'язково ставати стервом.

2. Психологічні проекції

Чоловік, як відомо, в майбутній обраниці завжди намагається побачити свою матір. І якщо чоловік вибирає стерву - значить відповідні висновки напрошуються самі собою. Мабуть, мати його була жінка сильна, владна, яка всю сім'ю завжди тримала під контролем. З іншого боку, деякі жінки стверджують: поряд з таким чоловіком хочеш не хочеш, а все одно станеш стервом. Якщо не втечеш раніше.

3. Вони повертаються іншою стороною

Ні, не у вульгарному сенсі. Просто стерви - відмінні маніпулятори. І нерідко буває так, що жінка-хижачка готова на все, щоб досягти своєї мети, повертається то темною, то світлою своєю стороною, змушуючи чоловіка постійно бути в тонусі. Наприклад, така жінка вкрала чоловіка з сім'ї, і що далі? Вона досягла своєї мети і стала домашньою слухняною кішечкою. Саме ця багатогранність захоплює чоловіків.

4. Вони не звертають на чоловіків уваги

Вона може бути трохи грубувата з ними, може різко і негативно реагувати на спроби залицяння. І ось тут у чоловіка в голові щось клацає і він розуміє, що ця жінка потрібна йому більше всього на світі. Примітивно? Однак поєднання легкого флірту і зневаги працює, незважаючи на простоту. Адже недосяжний плід завжди солодкий.

5. Стерва - це просто

Така жінка, думають чоловіки, навряд чи захоче заміж, навряд чи буде нити про те, що потрібно познайомитися з її мамою, татом, навряд чи вимагатиме, щоб ти їздив з нею на дачу ... Швидше за все, можна розраховувати на легкий роман або секс без зобов'язань. А це - те, що завжди приваблює чоловіків. Можливо, саме тому навколо стерв так багато коротких закоханостейі ні до чого не зобов'язуючих відносин.

 

15 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів