10 порад дівчатам, як припинити стосунки красиво

Настав час розійтися ... Як же зробити це так, щоб не втратити свою гідність?

 

Розставання - нелегкий крок для всіх і неважливо, хто прийняв рішення розійтися. Часом розставання - це ще один шанс стати щасливою. Тільки як же зробити його красивим?

1. Не затягуй розставання

Якщо відносини закінчилися, то це означає, що вони закінчилися. Нікому не стане легше, якщо ви будете відтягувати момент розставання. Принцип "краще раніше, ніж пізніше" працює тут залізно.

2. Будь чесною

Не треба взаємних звинувачень! Чесно скажи, що привело тебе до думки про розставання. Не треба відмовчуватися або брехати - краще сказати все начистоту, але так, щоб не образити партнера.

3. Не поспішай заводити наступний роман

Найгірше, що ти можеш зробити - це, не розлучившись з цим, завести роман з іншим. Якщо вже зовсім не під силу, не варто показуватися з новим хлопцем на людях до тих пір, поки ти не розійдешся зі своїм сьогоднішнім офіційно. Можливо, твоє нове кохання подумає, що ти можеш вчинити з ним точно так.

4. Чи можна залишитися друзями?

Дуже маленький відсоток людей може залишитися друзями відразу після розриву. Найчастіше це люди, які прийшли до одночасного розуміння, що відносини себе вичерпали. В інших випадках може знадобитися час. Але найчастіше ви не зможете залишитися друзями, навіть якщо дружили до цього. Прийми це і змирися.

5. Вислухай його

Не думай, що ти просто висловиш свою точку зору, збереш речі (його або свої) і підеш. По-перше, це некрасиво, а по-друге, завжди треба вислухати й іншу сторону. Твій колишній напевно захоче задати питання, пояснити свою точку зору на ситуацію.

Пам'ятай - завжди винні обидва, і ти повинна вислухати його. До речі, уміння вчасно сказати про те, що відчуваєш, може допомогти зберегти відносини.

6. Ніколи не розривай відносини прилюдно

Навіть якщо він останній мерзотник - поводься як леді. У кожному разі, частина тих, хто бачитиме це видовище, буде відчувати жалість, а інша частина - злорадно хіхікати. Тому не варто виносити сміття з хати.

7. Напиши йому, що ти відчуваєш

Ця порада для тих, хто не може висловити свої почуття словами, у кого не вистачить духу, дивлячись в очі, сказати, що все скінчено. Напиши йому те, що ти відчуваєш, розкажи, чому ти вирішила закінчити відносини.

Буде гарно, якщо ти напишеш лист на папері і віддаси цей лист особисто в руки. Це буде чесно. Не треба дезертирувати. Ми ж не в дитячому садку, все-таки.

8. Не відчувай себе винуватою

При розставанні треба думати насамперед про себе. Визнай, що якби він був ініціатором розриву, він не сильно переживав би про твої почуття. Всі ми егоїсти і думаємо переважно про себе.

Розставання - невід'ємна частина життя. Тому не треба замикатися і звинувачувати себе. Якщо ти прийняла рішення піти, не купуйся на благання, вмовляння і розповіді, що він тебе любить. Навіщо мучити себе?

Якщо ти нещасна, не знаєш, хто ти і тобі погано - неважливо, як сильно він тебе любить. Все одно все закінчиться, тільки в мінусі залишишся ти. Що не робиться, все на краще.

9. Не скандаль при розставанні

Задумайся, навіщо ти закочуєш сцени? Щоб справитися з почуттям провини - особливо якщо ініціатором розриву є ти. Скандалом ти справі не допоможеш, а ось нерви собі зіпсуєш. Розставання - і так важка справа. Не треба посилювати його скандалом!

10. Постав себе на місце партнера

Не знаєш, як краще сказати про те, що вам пора розлучитися? Тоді подумай, як би ви хотіли, щоб розлучилися з вами. Подумала? Ось так і вибудовуй лінію розмови і своїх дій. Якщо тебе не зрозуміють, і не вийде залагодити все мирним шляхом, тоді ти будеш знати, що ти зробила все, що могла.

 

15 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів