Понад тисячу нелегалів «ринули» на кордони Закарпаття!

Переважну більшість мігрантів виявили на ділянках українсько-угорського та українсько-словацького кордону.

 

З початку операції «Кордон-2015» – з 15 червня 2015 року, в результаті вжитих спільно з іншими правоохоронними органами заходів, прикордонникам вдалося знешкодити 17 злочинних груп та затримати понад 1000 незаконних мігрантів.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Як зазначив голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко, переважну більшість мігрантів виявили на ділянках українсько-угорського та українсько-словацького кордону. За результатами кримінальних проваджень, за організацію каналів переправлення незаконних мігрантів уже засуджено 13 осіб.

«Дали результат і заходи, що були вжиті задля протидії контрабанді тютюнових на західній ділянці. Так, лише в межах Закарпатської області прикордонники виявили понад 750 тисяч пачок сигарет та спільно з іншими правоохоронцями викрили кілька злочинних груп, які займалися організацією, виготовленням та збутом контрабандних та контрафактних тютюнових виробів, в тому числі з використанням малих літальних апаратів», – йдеться у повідомленні.

За 2015 рік українські прикордонники спільно з іншими правоохоронними органами та колегами з країн ЄС вже зафіксували 60 фактів порушення повітряного простору малими літальними апаратами. У 14 випадках інформацію про правопорушення внесено до ЄРДР, за 11-ма фактами відкрито кримінальні провадження. Затримано 3 малих літальних апарати, які використовувалися контрабандистами для переправлення через кордон тютюнових виробів.

 

18 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів