Туристам-закарпатцям на замітку! Поїзди з Відня до Будапешта ходити не будуть

Окрім того, припинений рух Railjet поїздів і в напрямку Мюнхена.

 

У зв’язку з заторами через нелегальних мігрантів на кордоні з Угорщиною, поїзди з Відня до Будапешта ходити не будуть. У першу чергу це стосуватиметься ІнтерСіті Railjet поїздів. Також призупинять рух і регіональні рейси, повідомиляє Австрійська залізнична компанія (ÖBB).

Залізничне підприємство повідомляє такожі, що припинений рух Railjet поїздів і у напрямку Мюнхена.

До столиці Баварії курсують тільки заплановані потяги, однак так багато людей не завжди можуть сісти на них, адже вільних місць обмаль. «В останні два тижні майже всі лінії були перевантажені, тому на даний час доступні тільки кілька поїздів у напрямку до Німеччини, адже після навали мігрантів вагони потрібно ремонтувати і відмивати. Деякі вагони вже ремонту не підлягають», - повідомив представник компанії ÖBB. Мігранти, які приїжджають до Австрії, тепер безперервно транспортуються до столиці Австрії або автобусами, або спеціальними поїздами.

За інформацією Угорських державних залізниць МАВ, поїзди цієї компанії на лінії Будапешт-Відень доїжджають тільки до Хедьєхалома. Про це повідомив прес-секретар залізничної компанії в четвер, незабаром після того, австрійський партнер повідомив, що через перевантаження поїзди між двома столицями тимчасово не курсуватимуть. Поїзди на лінії Будапешт-Дьйор-Хедьєшхалом до місця призначення прибувають із значним запізненням.

 

11 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів