Як прикордонне місто боротиметься з ненависним ворогом!

У четвер, 3 вересня, відбулося засідання тридцять дев’ятої сесії 6 скликання Чопської міської ради.

 

Депутати заслухали звіт про виконання бюджету міста за січень – червень 2015 року, а також внесли зміни до рішення  «Про міський бюджет на 2015 рік» .

Було прийнято цілий ряд рішень щодо земельного питання: “Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу”, “Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд”,  “Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки”, ” Про поновлення договору оренди земельної ділянки”, “Про затвердження детального плану території”,  а також “Про найменування новоутворених вулиці і провулку” (вулиця Ім. Олега Коваля та провулок Героїв) і “Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки”, в якому було вирішено наділити земельними ділянками для будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд 7  учасників антитерористичної операції на Сході Україні мешканців м. Чоп.

На сесії було прийняте рішення “Про вартість харчування учнів 1-4 класів, учнів пільгової категорії в загальноосвітніх школах міста”, котра збільшилася до 8 гривень для одного дітодня, повідомляє сайт Чопської міськради..

Міські обранці затвердили програму з ліквідації амброзії полинолистої та борщівника Сосновського на території міста Чоп на 2015-2016 роки та рішення “Про визначення тарифу на послугу з утримання будинку (гуртожитку) та прибудинкової території”, який становитиме 0,37 грн. за м. кв. загальної площі.

Окремим пунктом на порядку денному стояло питання «Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку м. Чоп на 2015 рік”.

 

07 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів