Чи очікувати сьогодні бунту від ракошинців?

Нагадаємо, сьогодні на 17.00 у Ракошино проанонсований мітинг Тарифного майдану.

 

Проте правоохоронці не дозволять вкотре перекрити трасу міжнародного значення й активісти так-званого «Тарифного майдану» будуть розчаровані. Про це сьогодні офіційно повідомили в Мукачівському МВ ГУМВС.

 «У нас є звернення ракошинського сільського голови, що сьогодні о 17 годині по вулиці Європейській, 179 буде відбуватися мітинг Тарифного майдану. І є відповідне попереднє рішення Ракошинської сільської ради до організатора цього Тарифного майдану, в якому йдеться про недопущення перешкоджання руху транспортних засобів. Звичайно, правоохоронці так само будуть на місці події. Нашим завданням є забезпечення охорони громадського порядку під час даного випадку та недопущення протиправних дій з боку мітингуючих», - пояснила Голосу Карпат Євгенія Красилинець, інспектор сектору зв’язків з громадськістю Мукачівського МВ ГУМВС України у Закарпатській області.

За словами Євгенії Красилинець, протиправною дією вважатиметься і безперервний рух по пішохідному переходу, який блокуватиме рух транспорту.

«Є 279 стаття ККУ, в якій іде мова про блокування транспортних комунікацій. Ми попередимо, щоб мітингуючі не блокували рух транспорту», - заявила Красилинець.

Нагадаємо, сьогодні активісти так-званого «Тарифного майдану» збираються вкотре блокувати рух на трасі міжнародного значення Київ-Чоп.

 

26 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів