Чергового «оленя» зазнімкували у закарпатській столиці! (ФОТО)

Щоправда не його самого, а тільки припарковану прямо посеред пішоходного переходу автівку.

 

Незважаючи на численні фото у засобах масової інформації з порушеннями правил паркування у місті, окремі водії, здається, це зовсім не беруть до уваги.

Можливо, навіть, можуть глузливо посміхатися з цього, вважаючи себе кмітливими та недоторканими.

На перехресті вулиць Ракоці-Крилова водій легкового автомобіля зухвало зупинився на самісінькому пішохідному переході. І виникає резонне запитання: невже цьому горе-водію важко проїхати десяток-другий метрів і припаркувати своє авто без порушення правил.

Під час розмови з працівниками Державтоінспекції почув, що для того, щоби притягнути порушника до адмінвідповідальності, необхідна присутність самого водія. Однак, побачивши даішника, «олені», як правило, починають ховатися до тих пір, поки правоохоронець не покине місце.

– В Ужгороді, на жаль, існує проблема паркування. – ділиться думками з нашим виданням адвокат Іван. – Насправді, часто у місті важко знайти місце, де можна б поставити своє авто, не порушуючи правил дорожнього руху. Крім цього, поки що у нас немає чіткого механізму закону покарання, як це є в інших країнах. А це, у свою чергу, приводить до того, що водії часто ігнорують закон.

Все ж залишається сподіватися, що у нашій державі приймуть закон, який наведе лад із «оленями». Бо в те, що горе-водії раптом стануть свідомими, не віриться, пише Іван ЛАДЖУН, «КО».

 

26 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів