Одного з восьми поранених у Мукачеві сьогодні виписують із лікарні

Проте не всім так пощастило. Як ми вже повідомляли, вчора в лікарні обласного центру померла людина, поранена у подіях 11 липня в голову.

 

У понеділок в Ужгороді у центрі нейрохірургії помер чоловік, якому під час з'ясування стосунків між озброєними людьми в Мукачевому куля влучила в голову. Лікарі одразу попереджали, що поранення несумісне з життям, адже куля пройшла наскрізь і сильно ушкодила мозок.

За одними даними, це людина, яка випадково перебувала на місці інциденту. За іншими – чоловік з оточення нардепа Михайла Ланя. Офіційно про це поки що не говорять, посилаючись на таємницю слідства. Відомо лише, що це мешканець Мукачевого і йому 31 рік.

З позаминулої суботи в обласній лікарні перебувають ще вісім потерпілих. Одного обіцяють виписати у вівторок. Решта потребує тривалого лікування і психологічної реабілітації.

"З них четверо спецпризаченців, одна цивільна особа і двоє з "Правого сектора". Стан усіх стабільний, продовжують лікування, динаміка позитивна, забезпечення нормальне", - розповів начальник управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА Василь Скрип, повідомляє УНН.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачевому Закарпатської області на території оздоровчо-спортивного клубу “Антарес” сталася перестрілка за участю бійців “Правого сектору”. Згодом представник “ПС” повідомив, що інцидент був пов’язаний із блокуванням контрабанди.

Пізніше прокуратурою розпочато розслідування за фактом створення злочинної організації та терористичного акту.

 

21 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів