Усі силові відомства мають бути поставлені з голови на ноги!

Новий очільник прикордонного Закарпаття розповів, як він буде боротися з контрабандою та нелегальною міграцією.

 

Новий губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль повідомив, що в регіоні після його призначення вже йде повна кадрова чистка в силових структурах.

"Чому вони (" Правий сектор ") тут роз'їжджали на джипах з автоматами, як сомалійські пірати? Це ж всі люди бачили! Тому зняті місцеві начальники УВС, СБУ, зняті керівники прикордонних служб, митних. Йде повне кадрове перезавантаження", - сказав він журналістам.

Геннадій Москаль також розповів, як збирається боротися контрабандою та лісовою мафією. Про це він повідомив представникам ЗМІ 16 липня після розширеної наради зі співробітниками адміністрації.

«У нас дві проблеми: контрабанда і ліс. Тут дві мафії - мафія лісова і сигаретна. Все це має бути закрите і забуте - вертольоти, літаки, дельтаплани, водолази, човни. Безпілотники повинні бути в зоні АТО, а не перевозити сигарети», - заявив Москаль.

Він пообіцяв вже сьогодні контрабандистам перекрити всі шляхи.

«У нас чотири перевали, сьогодні ввечері всі вони будуть перекриті. Всі фури, які їдуть, будуть митниками оглядатися, щоб під пломбами не везли сигарети та афроукраїнців, а на зворотному шляху - наркотики».

До  боротьби з контрабандою сигарет, наркотиків, нелегальними мігрантами Москаль запросить служби Румунії, Польщі, Словаччини та Угорщини.

«Ми хочемо домовитися з ними, щоб у нас була щомісячна звірка - кого вони ловлять і кого ми пропустили. Якщо наші пропустили, вся зміна повинна написати заяви про звільнення і піти. Це стосується і прикордонників, і митників. Якщо не буде цих жорстких заходів, бардак триватиме до нескінченності», - озвучив свої найближчі дії Москаль.

Як відомо, напередодні президент Петро Порошенко представив колективу Закарпатської обласної адміністрації нового главу Геннадія Москаля, який раніше обіймав посаду керівника військово-цивільної адміністрації Луганської області.

 

17 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів