Закарпатським лікарям додалася не лише робота, а й пацієнт з пораненням

У Закарпатській ОДА повідомили про збільшення кількості постраждалих у Мукачево. На сьогодні офіційно вже зафіксовано 14 поранених в ході теракту. 

 

Про це повідомили у прес-службі управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА з посиланням на начальника управління Василя Скрипу.

"Додався пацієнт, який не був безпосередньо в зоні інциденту, когось переслідував в Перечинському районі, брав участь в операції, він звернувся до дільничної лікарні, отримав легке поранення, і ми включили його в офіційний список постраждалих в результаті цих подій", - заявив Скрип.

У лікарні на стаціонарному лікуванні перебувають 7 осіб, ще 2 - у центрі нейрохірургії в Ужгороді.

За його словами, важкого пораненого (з вогнепальним пораненням голови) перевели з Мукачева в Центр нейрохірургії в Ужгороді 14 липня.

"Консиліум лікарів дав дозвіл на транспортування, тому ми його і перевели", - додав Скрип.

Він зазначив, що всі хворі, крім тяжкого, середнього ступеня тяжкості.

"У деяких хворих з'явилися психологічні моменти, симптоми депресії, на це звернули увагу. Зараз, коли вони виходять з травматологічних проблем, будемо займатися вже і психотерапевтично", - зазначив начальник управління.

Скрип додав, що всі кульові рани.

"Маємо двох поранених в голову, причому одна легка травма голови, одна важка. Є ще один стабільний хворої середньої важкості в судинній хірургії, він зараз найважчий після людини в комі", - додав начальник управління.

Нагадаємо, що 11 липня в Мукачеві сталася стрілянина з участю "Правого сектора". Кількох бійців досі шукають в лісах біля міста. У середу, 15 липня, стало відомо, що суд заарештував до 11 вересня трьох правосекторівців, яких звинувачують у створенні злочинної організації і здійсненні теракту.

Зазначимо, раніше бійці ПС були заблоковані в с. Лавки під Мукачево. Пізніше вони поступово відходили від Мукачево – спочатку в с. Бобовище, тепер – в Лисарню.

 

16 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів