У парламенті встановлено пам"ятник Невідомому бандиту України

У кулуарах Верховної Ради виставили на огляд пам"ятник Невідомому бандиту України, передає Інтерфакс-Україна.

 

Як повідомив у вівторок, 22 червня, член фракції "Наша Україна" Володимир Яворівський, цей пам"ятник внесли до будинку парламенту народні депутати. ?м"я скульптора Яворівський не назвав.

За словами депутата, під час обговорення в парламенті питання, пов"язаного з виборами мера Мукачева, він з парламентської трибуни відзначив, що ні прокуратура, ні Служба безпеки не можуть знайти винних у цій ситуації. За словами Яворівського, він вніс пропозицію поставити в Мукачеві пам"ятник Невідомому бандиту України.

Після його виступу, повідомив депутат, скульптор і запропонував створити такий пам"ятник.

Відповідаючи на запитання, чи буде все-таки встановлено такий пам"ятник у Мукачеві, Владимир Яворівський наголосив, що ця скульптура - раритет, і депутати хочуть її подарувати легітимно обраному меру цього міста. Він уточнив, що пам"ятник протягом дня стоятиме в парламенті.

Пам"ятник зроблено з глини. Це фігура чоловіка в робочому одязі, з його кишені стирчить папірець з написом "протокол", біля його ніг - брила з написом "Конституція". На постаменті написано: "Невідомому бандиту України".

Депутати пропонують за 5 грн. сфотографуватися з пам"ятником.

 

22 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів